Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödrulle med kalkon

 
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

En vän till mig gjorde de här för flera år sedan. De är lätta att göra och jättegoda och går att göra till få eller till många. Det bästa är att de går att förbereda dagen innan till och med. För en mer nyttig version, ta grövre tunnbröd och lightost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att bre tunnbrödet med philadelphiaosten och se till att hela brödet täcks. Lägg sedan ut kalkonskivor så att de täcker osten. Skär tomaterna i fyra delar och lägg dem ovanpå kalkonen och strö purjolök över allt.
  2. Rulla ihop tunnbrödet, rulla brödet hårt så att rullen blir hård och lägg den i plastfolie ett tag så att rullen sätter sig. Skär rullen i sneda bitar, ca 1 cm tjocka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.