Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt goda drinktilltugg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred fint med smör på brödet. Blanda finfördelad tonfisk med kaviar och finhackad lök. Vispa grädden hårt,blanda med tonfiskröran,smaka av. Tillsätt créme fraiche, rör om försiktigt.
  2. Bred fyllningen över hela brödet,rulla ihop som en rulltårta.Vira in varje rulle i plastfolie och lägg dom kallt en stund.
  3. Serveras kall. Garnera innan servering

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 3 augusti 2009

    Supergoda!! Gjorde dem dagen innna och lät dem ligga i plastfolien över natten innan jag skar upp dem. De blev jätte saftiga och goda! Rekommenderas varmt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.