Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödswraps med halloumi, broccoli och salsa romesco

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Älskar detta

Ingredienser

Instruktioner

Bred smör på brödet. Mixa salsans ingredienser, utom olivoljan, till en slät massa. Tillsätt olivoljan försiktigt samtidigt som du mixar – först droppvis, sedan i en fin stråle. Smaka av salsan med salt. Skiva halloumi och stek den utan fett i het teflonpanna. Värm en teflonpanna och stek broccoli och purjolök i olivolja, 1/2 dl vatten och salt under lock i 3–4 minuter. Lägg broccoli, purjolök och halloumi på tunnbröden. Tillsätt sedan så mycket salsa romesco du önskar. Rulla ihop tunnbröden. Sedan är det bara att äta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 16 september 2008

    Tog mig friheten att ladda upp en bild på romesco.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.