Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrullar med skinka och äppelröra

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Goda tunnbrödsrullar som är enkla att göra. Bra att ta med på en utflykt eller som kvällsvickning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv äpplena och gurkan grovt på rivjärn. Strimla purjon och dela ananasen i små bitar. Blanda alla ingredienser till äppelröran och smaka av.
  2. Bred smör på tunnbröden (kan uteslutas). Skölj salladsbladen och torka av dem. Lägg salladsbladen på bröden. Lägg några matskedar äppelröra på salladen och bred ut den lite. Toppa med skinkan. Rulla ihop tunnbröden. Rulla gärna in dem i smörgåspapper och knyt ett vackert snöre eller band runt. Låt ena änden sticka ut en bit så kan man hålla i den andra änden när man äter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.