- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Spännande vegetarisk rätt. Grillat chilibröd toppat med aubergineröra och grillade grönsaker. Smaker som gifter sig i munnen!
Instruktioner
- Sätt ugnen på grill.
- Kärna ur paprikorna och halvera auberginen. Grilla dem tillsammans med tomaterna i ugnen tills skalen blivit svarta.
- Lägg de färdiggrillade grönsakerna i en skål med kallt vatten för att lättare kunna skala dem.
- Hacka auberginen och blanda den med vitlök och yoghurt. Salta och peppra.
- Hacka paprika och tomat.
- Fräs rapsoljan i en stekpanna med chili och paprikapulver.
- Bryt pidebrödet i bitar för att sedan doppa i chili/paprikasåsen. Lägg dem sedan på en plåt och grilla hastigt.
- Servera det grillade brödet toppat med auberginesåsen, hackad tomat och paprika och droppa sist över lite chiliolja.
Publicerat den
9 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar