Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och persiljesallad med gryn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar utmärkt till libanesiska eller turkiska rätter. Självklart även annat.

Ingredienser

Instruktioner

Koka grynen mjuka med vatten och salt. Skär tomaterna i halvor eller kvartar, skiva löken och finhacka persiljan. Blanda med de varma grynen, citron, olja, salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 15 juli 2010

    Det här var precis vad jag sökte efter,gjorde med matvete, rödlök och lite vitlök. Så himla gott! Ber om ursäkt för att jag inte exakt följt ditt recept men ger betyg ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.