Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fiskgratäng med turkisk yoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Tog det jag hade hemma. Så vitt jag vet finns inget annat likadant recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ett paket med den fisk du gillar, torsk eller liknande. Tina fisken så den går att dela i bitar. Lägg den i en ugnssäker form, salta och peppra efter smak. Lägg broccoli eller annan grönsak du gillar runt fisken.
  2. Ta sedan ungefär 5 dl turkisk yoghurt och rör ihop den med 0,5 paket krossade tomater med basilika. (finns färdiga små tetran). Smaka av så det blir lagom, häll sedan röran över fisk och grönsakerna. (Vill du ha mer sås ökar du bara lite på båda delarna) Ha sedan lite riven ost över alltihopa. In i ugnen på 225 grader i ca. 25 minuter. Servera med sallad och potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 5 september 2009

    Mycket gott. Glömde bort broccoli´n, så den serverade jag bredvid. Det gick bra det också. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.