Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskrulle

 
Tonfiskrulle Tonfiskrulle
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Härligt frisk tunnbrödsrulle med sommarkänsla. Passar lika bra på buffén som på picknick. Själva röran fungerar även bra till smörgåstårtor och landgångar.

Ingredienser

Instruktioner

Gröp ur avocadoköttet och mosa ihop med yoghurten. Blanda i vitlöksosten. Finhacka äggen och melonen, häll av vattnet från tonfisken. Blanda ner melon, ägg, kapris, rostad lök och smulad tonfisk i röran. Smaka av med örtsalt och citronpeppar, låt gärna röran vila en stund i kylen. Lägg salladsblad på tunnbrödet så det täcker brödet och bred på röran. Rulla ihop brödet och sätt lite folie i varje ända. Dela varje bröd på mitten och placera en delad cocktailtomat på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.