X

Tv3 gordon ramsay kalkon med örtsmör och bacon recept

Laddar...
Din sökning gav 4408 träffar

Kalkonfilé med bacon och pesto oc..

Kalkonfilén blir otroligt saftig och smakrik av peston och baconen. När filén är kall så skär upp den i skivor och servera som kallskuret på studentbuffén. Servera med örtsky.
Västerbottenpaj med bacon

Ett eget och smarrigt recept. Bacon är gott. Västerbottenost är gott, så varför inte slå ihop det? Tycker om när det är mycket fyllning i paj.Kycklinggryta med bacon och papri..

En av de godaste kycklinggrytor jag har ätit! Receptet kommer ursprungligen från Rachel Ray men jag har modifierat det lite och lagt till lite saker. Lyxig vardagsmat. Går supersnabbt att göra.


Helstekt kalkon á la Ingelsta

...som den engelska traditionen påbjuder på "Christmas Day" så äter vi alltid på kalkon...25 december och bordet dukat med var sin "Christmas Crackers"...Kycklinggryta i ugnen med bacon o..

En gryta med kombinationen kyckling-bacon som inte är helt fel, god gryta som kan serveras med potatis, ris eller varför inte enbart med en sallad som då blir ett LCHF recept.
Blomkålsgratäng med smak av bacon

Blomkålsgratäng är populärt, här används endast finaste delen av blomkålen och gratängen har en lätt smak av bacon genom såsen och mängden sås är riklig. Gratängen kan antingen ätas som egen rätt (för..


Tortellinigratäng med bacon och p..

Detta är en väl beprövad maträtt hos oss som alltid alltid går hem hos stora och små. Jag tycker det är en "vardagsrätt" men vi har haft bjudningar med den - framförallt när det kommer större familjer..