Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Två goda fyllningar till crepes

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Två goda fyllningar i LCHF-anda en för svampälskare och en för oss som gillar skaldjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Den övre är till tre crepés och den andra är till två crepés.
  2. Gör vanliga pannkakor och låt dem kallna.Går bra att göra dem dagen innan. Gör sedan fyllningen.
  3. Hacka lök och svamp och stek därefter lök, svamp och viltskav i smör i stekpannan tills det har fått färg. Tillsätt sedan grädde, fond, soja, senap och timjan. Smaka av med salt peppar och agavesirap.
  4. Till räk- och äggfyllningen gör en stuvning på grädde, Philadelphiaost, riven ost och fiskfond. Tänk på att röra hela tiden eftersom det är risk att det bränner vid. Osten gör att det tjocknar. Rör ned räkor, hackat ägg och dill och smaka sedan av med salt och fond och cayennepeppar. (Beroende på ost så kan det behövas lite redning).
  5. Lägg båda fyllningarna i varsina crepés och strö över ost och gratinera i ugn 200 grader tills osten har smält och det har blivit färg på crepsén.
  6. Servera med en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva23 16 februari 2014

    Verkar vara goda röror men vanliga pannkakor är ju inte LCHF...nån som har tips på vad man kan ha istället?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.