Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tyrolersås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

God till grillat, schweizerschnitsel, filéer mm. Lätt att tillaga och ger köket en god restaurangdoft under matlagningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll mörk öl i en kastrull. Lägg i lök, skinka, paprika och tomat samt kalvfond. Låt stå och småkoka i 15 minuter.
  2. Sila av hacket och spara vätskan. Koka upp på nytt. Smaka av med rosmarin, timjan, salt och vitpeppar. Red med majsenamjöl

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 7201 17 september 2010

    Låtr hur gott som helst !!!! Detta ska jag absolut testa.......

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.