Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tysk potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt fräscht och gott till grillat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen noga och koka dem i saltat vatten.
  2. Koka upp vattnet till marinaden och lös upp buljongtärningen däri. Rör ner vinäger, olivolja, senap och smaksätt med pressad vitlök och svartpeppar.
  3. Skiva potatisen medan den fortfarande är het, direkt ned i en skål och häll över marinaden. Låt potatisen svalna i marinaden. Blanda ­gärna om någon gång under tiden.
  4. Finhacka löken och ta gärna med lite av lökens blast om den är fin. Vänd ner dill eller persilja och om du önskar kaprisen och gurkan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.