Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tzatziki

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott till sallad, grillat, tacos eller bara som dipp.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela gurkan på hälften, skrapa ur kärnorna med en liten sked och riv gurkan grovt, krama ur saften ur gurkan och lägg i en skål. Finhacka vitlök och blanda yogurt och vitlök med gurkan häll i lite olivolja i taget och rör runt tills du tycker att olivoljesmaken är bra, salta och peppra.
  2. Ställ kallt minst en timme innan servering. Godast blir den om den får stå kallt tills dagen efter då alla smaker kommer fram bättre.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mickeman 19 juli 2008

    Klassiker som man aldrig tröttnar på. Jag brukar ha i 1tsk torkad mynta också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.