Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Uffes lövbiffpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och god pastarätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen och skär den i centimeterstora bitar. Stek bitarna och lägg dem i en skål tills vidare.
  2. Hacka paprikan, löken och champinjonerna.
  3. Börja med att steka paprikan och löken i lite olja tills de blivit mjuka, häll därefter i champinjonerna och stek tillsammans någon minut. Blanda därefter i den stekta lövbiffen.
  4. Salta och peppra, lägg i Sambal Oelek och en pressad vitlöksklyfta.
  5. Slå på vattnet och låt alltihop koka under lock c:a 15 minuter eller tills vattnet är så gott som bortkokat. Koka under tiden upp pastan
  6. Rör ned Crème fraichen i lövbiffblandningen, använd så mycket som krävs för att få en bra konsistens. Värm under ytterligare fem minuter.
  7. Rör ner lövbiffblandningen i pastan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.