Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad lax med senap och dragon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabbt en god laxrätt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxen i en smord form med ev skinn nedåt. Salta och peppra. Blanda dragon med crème fraichen och bred den över laxen. Sätt in den i ugnen i 175 grader ca 15 min. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten ca 5 min. Häll av vattnet. Servera laxen med ärterna, kokt potatis, dill och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.