Lämplig och god fiskrätt!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Här är rödingen innan den går in i ugnen. Efter halva tiden häller man på grädde också! Dom här fiskarna vägde 4-5hg och dom var i ugnen ca.25 min
Tack för ett bra recept, det var enkelt och det smakade bra.
Denna fisk rätt var helt underbar tack för ett kanon recept// Lena
Bara undrar om inte tiden i ugnen är alldeles för lång, fisken måste väl bli torr?
Va tror du Bertil Ätbart eller ? MVH Kjell
Bertil, Kjell och Busschaufför :-) Vad dricker man till denna rätt anser ni???
Enkel och god, Dricka till,vatten vin eller öl måste väl gå bra
Tack för ett gott och enkelt recept.../ Inger