Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad aubergine med köttfärsröra GI

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och nyttigt. Inte så många kolhydrater. Går dessutom snabbt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela auberginerna på längden och skär några snitt i dem. Häll över lite olivolja och krydda med salt och peppar. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter.
  3. Skala och hacka lök och vitlök. Stek det i oljan. Bryn sen färsen. Tillsätt det övriga och låt koka i 15 minuter.
  4. Ta ut auberginerna och fördela färsröran på de fyra halvorna. Riv osten och lägg på färsen. Baka i ytterligare 15 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.