Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad falukorv med tre sorters lök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har inte provat den ännu, men vill dela med mig av den ändå :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till ca 175 grader.
  2. Skär falukorven i tjocka portionsskivor (puckar). Lägg korven i en smord gratängform. Täck korven med lök, purjolök och timjan.
  3. Blanda senap, vitlök och pepparrot i en bunke och häll över grädde och mjölk. Rör runt så att allt blandar sig och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över korven och gratinera i ugnen ca 20 minuter.
  4. Servera med potatismos eller kokt potatis och en ask krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.