Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricots verts sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig fisk med smakrik sås. Snabbt, billigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Tina fisken. Skär fisken i 4 portionsbitar. Lägg fisken i en ugnssäker form, krydda med salt och peppar. Sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills fiskens innertemperatur är 56 grader.
  3. Ansa och skiva purjolöken, fräs den i oljan. Rör ner grädde och låt såsen koka ca 5 minuter. Rör ner kaviaren och smaka av med salt och peppar.
  4. Koka haricots verts enligt ansvisning på förpackningen. Blanda dillen med haricots verts och räkor.
  5. Servera fisken med kokt potatis, kaviarsås och haricots vertssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.