Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad fläskfilé med tacosmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Superenkelt som smakar avancerat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera fläskfilén med soya, lime och tacomixen i minst 2 timmar.
  2. Stek den marinerade fläskfilén i en stekpanna.
  3. Lägg den sedan i en ugnssäker form. Toppa med purjo. Blanda ostsåsen, grädden och salsan och häll över.
  4. Strö till sist över den rivna osten och grädda i 200ºC i cirka 20 minuter eller tills osten fått färg.
  5. Servera med ex. potatisklyftor eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.