Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad gädda med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en underbar måltid med gädda. 324 kcal/portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Salta gäddfiléerna.
  2. Smält margarinet i en stekpanna och fräs löken och vitlöken på svag värme tills den är genomskinlig.
  3. Blanda svampen med löken och låt fräsa tills all vätska har reducerats bort. Blanda ner persiljan.
  4. Smöra en ugnsfast form och lägg gäddfiléerna i den. Lägg svampfyllningen på fisken och häll fiskbuljongen runtom.
  5. Ugnsbaka fisken cirka 30 minuter. Blanda under tiden majonnäs, dill, salt och peppar. Servera med bulgur, kokt med lite gurkmeja, eller potatis samt dillmajonnäsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.