Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad hälleflundra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hälleflundran är helt klart en kandidat till titeln världens godaste fisk. Och den är inte bara god, den är lätt att laga till också

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smöra ett ugnssäkert fat.
  3. Salta fisken och låt dra i 15 minuter.
  4. Täck formen med aluminiumfolie.
  5. Ugnsbaka fisken i 35-40 minuter tills den är genomkokt.
  6. Servera med tillbehör som nykokt potatis, dill, riven pepparot, skirat smör och hackat ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.