Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad kassler med ädelostsås och vindruvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med en grönsallad. Druvorna på toppen kompletterar fint till kasslern och osten

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Skiva kasslern och lägg i en ugnsform. Smält matfettet i en stekpanna, pudra över mjölet och rör om. Häll i matlagningsgrädde och vin, koka upp under omrörning och tillsätt smulad ädelost. Häll blandningen över kasslern och toppa med delade druvor. Ställ in i ugnen ca 15 minuter. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda med tärnat päron och babyspenat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.