Ugnsbakad kassler med ädelostsås och vindruvor

Servera med en grönsallad.
Druvorna på toppen kompletterar fint till kasslern och osten

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kassler, baka, ostsås
Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Ugnsbakad kassler med ädelostsås och vindruvor

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader.
Skiva kasslern och lägg i en ugnsform. Smält matfettet i en stekpanna, pudra över mjölet och rör om. Häll i matlagningsgrädde och vin, koka upp under omrörning och tillsätt smulad ädelost.
Häll blandningen över kasslern och toppa med delade druvor. Ställ in i ugnen ca 15 minuter.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda med tärnat päron och babyspenat.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Kassler, Margarin, Vetemjöl, Matlagningsgrädde, Vitt vin, Ädelost, Vindruvor, Basmatiris, Päron, Babyspenat
Visningar:
4798
Sparat:
81

LIKNANDE RECEPT

Kassler recept
Mina barns gott..
av Pomero
över 2 månader
Ädelostsås, pas..
över 2 månader
Broccoligratäng
av anenik
över 2 månader
Monikas ris och
över 2 månader
Mustig kasslerg
av maggi
över 2 månader
Kasslergratäng
av kajsa36
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.