- Serverar: 4 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Underbart god och lättlagad fiskrätt som passar lika bra till fest som till vardag.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en ugnsfast form
Lägg i fiskfiléerna och krydda med citronpeppar.
Låt stå i ugnen 10 - 15 min.
- Fräs lök/purjo och svamp.
Värm crème fraiche och grädde Krydda med örtsalt, fiskkrydda, fiskbuljongtärning och rosépeppar
Blanda ihop sås, lök och svamp och häll över fisken
- Sänk temperaturen i ugnen till 160 grader. Låt fisken stå i ugnen minst 1½ timmer. Gärna lite längre men det får inte se torrt ut, bara få fin färg.
- Servera med kokt ris och en fräsch sallad.
Underbart gott!
Publicerat den
28 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar