Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad lax med pressad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad laxrätt som gillas av både vuxna och barn.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg de upptinade laxfiléerna i en form. Blanda samman crème fraiche, grädde och söndersmulan (gärna malen) fiskbuljong. Häll röran över laxen. Klipp lite dill över. In i ugnen 220 grader i 20 minuter. Till rätten smakar det bra med kokt potatis, gärna pressad, och kokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.