Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad laxsida

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hel laxsidan i krämig sås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda laxsidan i 225grader med skinnsidan uppåt i 15-20min, ta bort skinnet.
  2. Sås: Vispa 3dl grädde hårt och blanda i majonäsen och dillen, smula sönder buljongtärningarna och krydda med citron, vitpeppar o salt. Häll blandningen över fisken och grädda i ytterligare 10min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.