Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad leverpastej

 
Skriv ut

Det här är ett gammalt recept som jag förknippar med barndomens leverpastejssmörgåsar. Går alldeles utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal lever tillsammans med fläskfärs, lök, ansjovis och äpple 2 ggr.
  2. Blanda ansjovisspad, salt, kryddor och ägg.
  3. Rör ut vetemjöl i lite av den kalla mjölken och tillsätt den samt resten av mjölken under omrörning.
  4. Häll upp i aluminiumformar. Sätt ugnen på 200 grader och grädda pastejen 50 minuter i vattenbad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.