Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad öring

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta + peppra fisken, vänd i mjöl. Stek ca 1 minut på varje sida. Lägg i smord ugnsform med skinnet uppåt.
  2. Stek morötter, champinjoner, ställ åt sidan. Koka upp grädde, smaka av med fisksås.
  3. Häll citronsaft + citronpeppar på fisken, ställ in fisken 5 minuter i ugnen på 200 grader medan du skär tomaterna i bitar.
  4. Ta ut formen med fisk, lägg i tomater, champinjoner, morötter + såsen.
  5. Ställ in formen i ugnen 10-15 minuter till. Servera med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.