Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad röding med chèvrepudding

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Underbart god fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

Mosa osten och blanda med vispgrädden (ovispad) och kesella. Tillsätt äggen och kör till en jämn smet med elvisp. Smaka av med nymalen svartpeppar. Smörj fyra ugnssäkra formar och häll i smeten. Grädda i vattenbad i 40 minuter. Salta fiskfiéerna och stek dem i smör eller olja. Använd gärna grillpanna så blir det ett fint mönster. Ett par minuter per sida räcker. Lägg persiljebladen i mixer och tillsätt olivoljan. Spara några buketter till dekoration. Mixa en slät grön olja och smaka av med salt och peppar. Stjälp upp chèvrepuddingarna, lägg upp fisken, ringla örtoljan runt och garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.