Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad rödlök till den helstekta älgfilén

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175grader. Skala lökarna. Låt dem hänga ihop i rotändan och skär ett djupt kryss från toppen. Ställ lökarna i en smord ugnssäker form.
  2. Smält smöret och honungen. Smula rosmarinen över och i lökarna, salta och peppra. Skeda över smöret.
  3. Baka lökarna mjuka i ugnen i ca: 30 minuter. Ös med smöret ett par gånger under tiden.
  4. Låt lökarna kallna och värm dem vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 8 januari 2011

    Supergott. . Kan tänka mej att göra de till grillat till sommaren. Betyg 5

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.