Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad sej med frasigt örttäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnssäker form. Dela fisken i bitar som passar formen. Salta och peppra. Lägg dill, persilja, dragon och citronmeliss i mixern tillsammans med ströbrödet, och kör tills örterna är söndermixade. Blanda med vatten och ost. Fördela blandningen över fisken och tillaga i mitten av ugnen, ca 20 minuter i 225grader. Skala räkorna. Dekorera örttäcket med räkor och dill. Vispa grädden med fond och mjöl i en kastrull. Låt såsen koka upp och sjuda under omrörning, ca 3minuter. Tillsätt rivet citronskal och saften från citronen samt urkärnad fint hackad chili. Smaka av såsen med salt och peppar.
  2. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.