Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad sej med mandelpesto och körsbärstomater

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Fina fisken som sköter sig själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnssäker form med olja. Lägg i sejfilén, salta och peppra. Pressa över citronsaft.
  2. Blanda alla ingredienser till peston i en skål och fördela sen sedan över hela sejen. Lägg körsbärstomaterna runt fisken.
  3. Tillaga i ugnen tills peston fått färg och sejens innertemperatur är 52 grader, 20-25 minuter.
  4. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.