Hittad på baksidan av frysta grönsaker!
Instruktioner
- Salta och peppra fisken. Lägg dem i ugnsfast form.
Häll över olivolja och pressa över saften av 1/2 citron. Vänd fisken i marinaden.
- Ta ur kärnorna ur granatäpplet och ha över fisken.
Grädda i 200 grader i ca 12 minuter.
- Medan fisken steks görs vinagretten. Rosta mandelflak och vitlök i 2 msk olivoljan. När det fått färg, ta stekpannan av spisen och tillsätt resten av olivoljan och citronsaften.
- Lägg grönsakerna i kokande vatten med tillsatt salt och låt det koka ca 2 minuter. Låt vattnet rinna av.
- Vänd grönsakerna i vinagretten. Smula sönder fetaosten och tillsätt grönsaksblandningen.
Strö över basilikablad.
- Smaklig måltid
Publicerat den
30 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar