Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad torsk med grönsaker i mandelvinagrette

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittad på baksidan av frysta grönsaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra fisken. Lägg dem i ugnsfast form. Häll över olivolja och pressa över saften av 1/2 citron. Vänd fisken i marinaden.
  2. Ta ur kärnorna ur granatäpplet och ha över fisken. Grädda i 200 grader i ca 12 minuter.
  3. Medan fisken steks görs vinagretten. Rosta mandelflak och vitlök i 2 msk olivoljan. När det fått färg, ta stekpannan av spisen och tillsätt resten av olivoljan och citronsaften.
  4. Lägg grönsakerna i kokande vatten med tillsatt salt och låt det koka ca 2 minuter. Låt vattnet rinna av.
  5. Vänd grönsakerna i vinagretten. Smula sönder fetaosten och tillsätt grönsaksblandningen. Strö över basilikablad.
  6. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.