Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad vit fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 minuter
Skriv ut

Superenkel fiskrätt som går snabbt att tillaga. Blanda gärna olika fisksorter. Tillbehören går att variera på många olika sätt. Välj din egen favoritsås eller prova mitt recept på körvelkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Körvelkräm: Finhacka 1 kruka färsk körvel och blanda med creme fraiche. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt tills resten av maten är klar.
  2. Sätt ugnen på ·250°. Lägg cirka 1-1½ cm jämntjocka fiskbitar på ett ugnsäkert smort fat. Pensla med smält smör och salta. Baka i ugnen cirka 4-6 minuter.
  3. Servera med kokt eller stekt potatis och körvelkräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.