Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade körsbärstomater i balsamicovinäger, timjan och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Oj så goda, både som förrätt, till grillat osv

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Låt den gröna kvisten sitta kvar på tomaterna. Skölj och fördela tomaterna på i ugnsfast form med höga kanter. Blanda och häll över marinaden. Låt tomaterna puttra i sitt eget spad tillsammans med marinaden i ca 25-30 minuter. Servera tomaterna ljumna tillsammans med kallskuret kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.