Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsans ugnsfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättgjord fisk i ugn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º
  2. Halvtina fisken. Lägg fisken i en smord ugnssäker form, salta och peppra.
  3. Skölj och strimla salladslökarna. Lägg strimlet över fisken.
  4. Blanda majonnäs med creme fraiche och fransk senap. Fördela såsen över fisken. Gratinera mitt i ugnen.
  5. Servera med kokt potatis och en sallad på skivad tomat och strimlad salladslök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sune43 12 november 2009

    Mycket gott och enkelt att laga. Såsblandningen är perfekt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.