Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsgratinerad fläskfilé med ädelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Bland det godaste jag ätit...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén och skär den i 2 cm tjocka skivor. Hetta upp smör i en stekpanna och bryn köttet på båda sidor. Salta och peppra. Lägg över köttet i en ugnsfast form.
  2. Stek svampen, salta och peppra den. Häll svampen över köttet.
  3. Mosa osten i en skål. Häll över crème fraichen. Smaksätt med pressad vitlök, salt och peppar. Klicka oströran över kött och svamp. Gratinera i 225 graders ugnsvärme ca 20 minuter.
  4. Vi brukar äta den med pommes frites, men även ris eller färsk bandpasta går bra. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • swe_palle 21 september 2008

    Hade inga champinjoner så jag tog blek taggsvamp istället. Hua va gott :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.