Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsgratinerad gnocchi med köttfärs och mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergenuin rätt med massor av smak. En ny version av lasagne, en riktig vardagshjälte. Prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek lök och morötter i olja i en kastrull tills de är mjuka utan att få färg. Tillsätt färsen och stek tills den är brun och smulig. Häll på vinet och låt allt koka ihop 3 minuter. Häll i passerade tomater, rosmarin och salvia. Låt såsen sjuda 30 minuter och smaka av med salt och peppar.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Koka gnocchin i saltat vatten ca 2 minuter. Blanda gnocchin med köttfärssåsen och häll i en ugnsform. Riv bitar av mozzarellan och lägg ovanpå. Strö över riven parmesan och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter. Vänd runt i gratängen före servering.
  4. Servera gratängen gärna med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.