Supergenuin rätt med massor av smak. En ny version av lasagne, en riktig vardagshjälte. Prova!
Instruktioner
- Stek lök och morötter i olja i en kastrull tills de är mjuka utan att få färg. Tillsätt färsen och stek tills den är brun och smulig. Häll på vinet och låt allt koka ihop 3 minuter. Häll i passerade tomater, rosmarin och salvia. Låt såsen sjuda 30 minuter och smaka av med salt och peppar.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Koka gnocchin i saltat vatten ca 2 minuter. Blanda gnocchin med köttfärssåsen och häll i en ugnsform. Riv bitar av mozzarellan och lägg ovanpå. Strö över riven parmesan och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter. Vänd runt i gratängen före servering.
- Servera gratängen gärna med en grönsallad.
Publicerat den
27 januari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar