Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsgratinerad kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Alltid uppskattat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250º. Stek kycklingfiléerna i matfett på medelstark värme ca 3-4 minuter per sida. Krydda filéerna med salt, peppar och oregano.
  2. Lägg kycklingfiléerna i en smord ugnssäker form. Fräs champinjonerna och paprikan lätt i matfett och lägg det över köttet.
  3. Blanda matlagningsgrädden, chilisåsen och buljongen och häll det över köttet. Strö till sist över riven ost.
  4. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 minuter.
  5. Servera med tex kokt ris och en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Basselina 7 juni 2009

    TACK ANETTE! Det här var riktigt gott! Dessutom lättlagat, så den här rätten kommer jag att göra många fler gånger. Bra med goda rätter för dem som inte tål lök. MVH Basselina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.