Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnslax med grekiska grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En jätteenkel rätt med få kalorier.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg grönsakerna i en ugnsform och blanda runt med olja, oregano, salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 20 min.
  2. Ta ut formen och lägg på laxbitarna. Ställ in i ugnen i ytterligare 10-15 min. Servera med keso och citronklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ThomasNovin 22 februari 2011

    Detta blev riktigt gott! Vi gjorde dock en liten variant vid serveringen. Istället för bara keso och citron så gjorde vi en slags tzatsiki. 2 dl turkisk yoghurt 1/2 riven gurka 2 vitlöksklyftor 1 dl keso + en skvätt mjölk för att få lösare konsistens

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.