Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad ugnslax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Lättlagat laxrecept och underbart gott! Perfekt att bjuda på när man får gäster och inte vill stå i köket hela eftermiddagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de tinade laxfiléerna i en ugnsfast form och krydda med salt och citronpeppar.
  2. Blanda räkost, grädde och dill och häll blandningen över laxen.
  3. Grädda i 225°C i cirka 25 minuter.
  4. Servera med kokt potatis och gärna rårivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva5ochjan4 8 november 2010

    väldigt lätt och väldigt god ungslax den kommer jag att göra ofta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.