Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnslax i paprika- och chilisås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En mycket god och lättlagad rätt med smak av grädde samt lätt cremé fraiche med paprika och chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Placera laxfiléerna i en form som rymmer c:a 2 liter.
  3. Blanda vispgrädde samt paprika- och chilicreme fraiche i en skål. Häll därefter över denna blandning till formen där laxfiléerna ligger.
  4. ställ in formen i ugnen i 45 minuter.
  5. Rätten passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med spenatpasta, spagetti eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.