Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnslax med kokos och apelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt med asiatisk touch -färsk ingefära och kokos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur chilin och hacka den. Rör ihop pressad apelsin, honung, salt, chili och ingefära. Lägg laxen i en ugnssäker form (ta eventuellt bort skinnet först) och häll apelsinblandningen över.
  2. Lägg kokos och apelsinskal på laxen. Tillaga i ugn tills laxens tjockaste del har innertemperatur på 48 grader, 20-25 minuter.
  3. Servera med wokade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.