Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Gott och enkelt
Tackar & Bugar för en delikat middag ! Bifogar en bild på det nyss uppätna. :-)
Det låter ju gott, men jag saknar mängdförteckning över ingredienserna.
Ursäkta mig, förteckningen kom ju upp när jag hade registrerat mig, men tre champinjoner låter lite lite!
Vad ska jag göra med all mynta? I somras gjorde jag ett lan med jordgubbar, smulgubbar, ärter och färs...
Röka Lammfiol själv? rökt lammfiol till men ingenstans står de hur man går tillväga för att...
Lek MED mat! rökt bog...
Hjälp med förrätt rökt lax? Jag gjorde en förrätt med varmrökt lax, citronäpplen och sen...
Hjälp! Vad gör ni med julskinkeresterna? rökt skinka som jag kokade och godare skinka får man leta länge efter....
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Tackar & Bugar för en delikat middag ! Bifogar en bild på det nyss uppätna. :-)
Det låter ju gott, men jag saknar mängdförteckning över ingredienserna.
Ursäkta mig, förteckningen kom ju upp när jag hade registrerat mig, men tre champinjoner låter lite lite!