Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspotatismos med viltskav

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och relativt enkel mat på skav, ren- eller viltskav.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fixa till en vanlig, okryddad potatismos för passligt antal personer. Under tiden som potatisen kokar: bryn den finhackade löken, strimlad bacon, skav och champinjoner separat. Blanda ihop dem i en skål. Krydda, tillsätt grädden och blanda om.
  2. Lägg upp mosen längs kanten på en rund, ugnsfast form, lämna ett tomrum i mitten. Lägg skavblandningen i mitten av mosen, sätt formen i ugnen på 225 °C i ca. 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.