Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostad potatis med rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ge tråkiga vardagspotatisen en snabb och enkel uppgradering! Klar på ett huj med minimal ansträngning om du har kvarbliven kokt potatis i kylen. Vid provsmakningen bad alla om påfyllning!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisen och koka den mjuk. Låt svalna, halvera och lägg i en ugnsfast form. Häll över olivolja, eventuellt en skvätt citronsaft och svartpeppar och blanda om. Vänd snittytorna uppåt och strö över rosmarin och salt. Baka i ugnen 20 - 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.