Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pulled vegokött med ugnsrostad potatis och tzatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sätt in lite vegetariskt i din matlagning och laga den populära pulled pork, fast här med vegokött. Läckert och supergott! Oumph! är ett nytt vegokött som kommer färdigmarinerat. Finns i välsorterade livsmedelsbutiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär potatisen i klyftor och sprid ut på en plåt. Ringla över olja och krydda med flingsalt och svartpeppar. Rosta i ugnen i 20 minuter tills de har fått färg.
  3. Tzatziki: Riv gurkan grovt på ett rivjärn. Krama ur vattnet ur gurkan med hjälp av händerna. Blanda gurka, rivna vitlöksklyftor, yoghurt, olja, örtsalt och svartpeppar i en skål.
  4. Servera vegoköttet med ugnsrostad potatis och tzatziki och gärna en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.