Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade hamburgare med tzatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tzatziki: Riv gurkan och sprid ut på ett hushållspapper. Strö saltet över och låt dra 10 minuter. Krama sedan ur vätskan ur gurkan. Skala och riv vitlöken. Blanda gurkan med yoghurten, vitlöken och svartpepparn.
  2. Hamburgare: Blanda färsen med senap, salt och peppar. Forma färsen till burgare, gärna i en hamburgerpress. Grilla ca. 3 minuter på varje sida eller enligt smak och tycke.
  3. Lägg ihop hamburgaren med bröd, skivad tomat, sallad och tzatziki. Servera med t.ex. kyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.