Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostad örtpotatis med senap

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En annorlunda, spännande potatisrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skölj, skala och klyfta potatisen. Skala och klyfta löken. Skala och grovkrossa vitlöken.
  3. Lägg potatisen i en långgpanna med lök och vitlök. Blanda buljong, vin, olivolja, senap och örter. Häll blandningen över potatisen. Täck formen med aluminiumfolie.
  4. Baka mitt i ugnen ca 45 minuter.
  5. Lyft av folien, höj värmen till 225 grader och baka ytterligare ca 15 minuter tills potatrisen får fin färg och är mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.